Gumi tonika

Szolgáltatás

WiseTree Naturals kurkuma spektrum

A gyulladások olyan egészségügyi kockázatokkal járnak, amelyekre valószínűleg senki sem gondol. A kurkuma spektrum hatékonyan szünteti meg a gyulladást a szervezetben, ami által sokféle betegséget meg lehet előzni. De mi is okozhat gyulladást? A nem megfelelő táplálkozás, a dohányzás, a túlzásba vitt sportolás elősegítheti a gyulladás kialakulását, ez pedig megtámadhatja az ízületeket, fogászati, szív- és érrendszeri problémákat okozhat, hogy csak egy párat említsünk a következményekből.

A WTN kurkuma spektrum kb. 27-szeres hasznosulást tud felmutatni a hagyományos kurkumákhoz képest. Sokaknak valószínűleg nem annyira ismert a kurkuma, pedig ha az ember tudná, hogy mennyi jótékony hatással rendelkezik, egészen biztosan alaposan tanulmányozná. Az indiai sáfrányként is ismert fűszernövény áldásos hatásai szinte megszámlálhatatlanok, a gyulladáscsökkentéstől kezdve a pikkelysömör elleni harcon keresztül a rák kezelésében elképesztő eredményeket érnek el. A WiseTree Naturals kurkuma spektruma ezeket a csodálatos tulajdonságokat kapszula formájában hozza el mindenkinek, aki egészséget és vitalitást szeretne.

A meddőség, a vetélések napjainkban olyan gyakoriak, hogy már fel sem kapjuk a fejünket egy-egy újabb eset hallatán. Ennek a sajnálatos ténynek a hátterében sok minden állhat, például a hormonzavarok. A ciklusbarát krém a yam gyökér hatása révén sikeresen kezeli ezeket a súlyos panaszokat is, mellékhatások nélkül. Honnan tudjuk, hogy ezek a szerek nem járnak mellékhatásokkal, vagy nem ronthatnak az érintettek állapotán? Mivel ezek a készítmények természetes, növényi összetevőket tartalmaznak, az utasítások betartásával mindenképpen csak pozitív eredményeket érhetünk el.

A ciklusbarát krémek segítenek a szintetikus ösztrogén termelését visszaszorítani a yam gyökér hatása által. A progeszteron pótlása elengedhetetlen az ösztrogéndominancia esetében, máskülönben a panaszok nem fognak megszűnni. A szakemberek úgy látták, hogy a yam gyökér hatása krém formájában érvényesül a legjobban, amely a gyors felszívódás által azonnal elkezdi kifejteni a hatását.