Gumi tonika

öntöző ára
Webáruház

Az öntöző ára nem nevezhető magasnak

Az adott kert sajátosságaitól függ az, hogy mennyibe kerül a berendezés, ezért előre a végső összeget nem lehet meghatározni. A szórófejek száma, a vezérlőegység típusa és a csővezetékek mind olyan tényezők, amelyektől változik az öntöző ára. A helyszíni felmérés általában ingyenes. A megbeszélés alkalmával Ön elmondja az elképzeléseit, a szakember pedig javaslatot tesz. Ha mindenben megegyeznek, akkor kap egy korrekt ajánlatot. A dokumentum tartalmazza az alkatrészek tételes listáját egységárakkal és darabszámokkal.

Az öntöző ára így már sokkal jobban átlátható. Az ajánlat ezen kívül magába foglalja a munkák díját a telepítés várható időtartamát, a garanciális feltételeket, valamint az adott vállalat pontos elérhetőségeit. A kivitelezés előtt érdemes alaposan körülnézni a cégek között, hiszen jelentős különbségeket tapasztalhat, ami a munkák díját illeti. A rendszer megvásárlásánál szintén körültekintőnek kell lenni, mert a szaküzletekben az öntöző ára eltérő lehet. A berendezés telepítését biztosan nem bánja meg!

A locsoló berendezés több okból előnyös

Ha szeretne egy igazán szép és friss zöldövezetet a birtokán, akkor ne habozzon, hanem vásároljon automata rendszert! Mivel a locsoló berendezés intelligens, ezért esőben nem permetez. Ezzel a remek funkcióval elkerülhető a túlöntözés. Az időtakarékosság az egyik hatalmas előnye. Nem igényel kézi beavatkozást ahhoz, hogy működésbe lépjen, így Ön nyugodtan távol maradhat, ameddig a kedve tartja.

Egyszerűen beállítja az Önnek tetsző időpontra és hetekig rá sem kell néznie. A locsoló berendezés szakszerű telepítése elengedhetetlen, ezért a munkát javasolt szakemberre bízni. Ha megfelelően lesz telepítve, akkor nemcsak időt és energiát, hanem pénzt is megtakaríthat. Az éjszakai és a hajnali órákban minimális a párolgási veszteség, ezért a programozás során érdemes ezeket a napszakokat választani. Egészség szempontjából is előnyös, mivel megköti a port és a polleneket a levegőben. Az automata locsoló berendezés pontosan és egyenletesen permetez. A növények garantáltan megkapják a szükséges vízmennyiséget, ezáltal egészségesen fejlődnek.