Gumi tonika

galaxy s22 ultra tok
Webáruház

Tobb típusa van a Galaxy S22 Ultra toknak

Igen felkapottak a csúcskategóriás telefonok. Pontosan ezért gyártanak rengeteg Galaxy S22 Ultra tok típust, hogy teljes mértékben kielégítsék az érdeklődőket. Nagyon sokan keresnek flipes változatot, amivel egyszerre fedhetik a hátlapot és a képernyőt. Mivel így vastagabbnak fog tűnni a telefon, sokan inkább a hátlapot védő tok mellett döntenek. Ez is teljes mértékben helytáll, azonban a Galaxy S22 Ultra tok mellé javasolt üvegfóliát felhelyezni. Ezáltal teljes mértékben lefedi a készüléket, így nem lesz esély az ütődések vagy karcolások komolyabb kártételére.

Több tízezret költhet el javíttatásra, ezért mindenképpen a megelőzésben kell hinni. A flipes változatot azért kedvelik még, mert sokszor bankkártya tartóval van ellátva. Ez pedig lehetőséget ad a könnyebb fizetésre, hiszen mindig kéznél van a kártya. A Galaxy S22 Ultra tok alacsony összegért kapható, valamint változatos színekben áll a vásárlók rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy bármikor könnyedén megrendelheti az internetről.

Az iPhone tokok roppant keresettek

Mivel az egyik legfelkapottabb márka, így egyáltalán nem meglepő, hogy ilyen sokan keresnek hozzá védőtokot. Az iPhone tokok egyszerűen megtekinthetőek a bluedigital.hu weboldalán. Amikor van egy kis szabadideje, bátran megtekintheti az online árukészletet. Állandó jelleggel tartanak termékeket raktáron, így nagy valószínűséggel hamar megtalálja a kívánt példányt. Akár a munkaszünetében is megrendelheti a tökéletes iPhone tokok valamelyikét. Néhány munkanapon belül megérkezik, majd rögtön használhatja.

Szerencsére nagyon jól mutatnak a telefonon ezek a védőtokok, így nem kell aggódjon a készülék kinézete miatt. Mindezek mellett igen nagy kő esik le a tulajdonos szívéről, mert nem kell többet aggódjon a készülék épsége miatt. Tökéletesen helytállnak az iPhone tokok, így bármelyiket is választja, a lényeg, hogy az adott szériára illeszkedjen. Nem kell aggódjon a pókhálós képernyők miatt, amelyek miatt használhatatlan lesz a telefon, mert ilyesmi nem fog előfordulni.