Gumi tonika

Webáruház

Új melltartók a Tchibo webáruház kínálatában!

A Tchibo webshop heti ajánlatában melltartókat, alsókat, egy, illetve kétrészes pizsamákat is találtunk a termékek között, ezekből szemezgetünk most.

A két darabos jersey rövidnadrág szett darabjai egy otthon töltött napon is igazán kényelmes viseletet biztosítanak, de éjszakai viseletként is megállják a helyüket. A szürke-fehér kockás, és egyszínű szürkerövidnadrágot tartalmazó szettben normál szabásvonalúnadrágjain a gumis derékrész bősége fehér megkötővel szabályozható, az alsó szegély pedig enyhén lekerekített kialakítású. Egyszínű, fehér fölsővel egyszerű, kényelmes szettet alkotva biztosan jól kihasználható, és könnyedén kombinálható megoldást nyújtanak a nyári hónapokban! Női alsók pedig itt találhatók.

A hálóruhák mellett a biopamutból készült fehérnemű-kínálat mellett sem mehetünk el szó nélkül: a rövidnadrágokhoz hasonlóan két darabos szettbenkapható a kényelmes, puha melltartó is – a szettben egy fekete és egy fehér darabot találunk. A merevítő és kosárbetét nélkülkészült melltartók dupla falú kosarainem látszanak át, így a fehér darabot is bátran viselhetjük az áttetszőbb, világosabb színű felsők alatt is. Állítható hosszúságú pántokkal, és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórészgondoskodik a tökéletes illeszkedésről és a kényelemről, így ezek a darabok kítűnő megoldást jelentenek bármilyen helyzetben!

A puha kosaras, lezser melltartó szintén merevítő nélkül készült, így gyengéden biztosítja a legjobb formánkat bármikor! A divatosan meghosszabbított mell alatti rész, a széles, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész és az állítható hosszúságú pántokennél a darabnál is biztosítják a lehető legkényelmesebb viseletet, miközben a kosárszéleken rugalmas díszszegélyt, elöl pedig mutatós díszítésttalálunk rajta – ráadásul ez a melltartó a szokásos alapszínek helyett a már ismert, vidám virágmintát viseli magán, a fehér pántokat leszámítva.

A kényelmet előtérbe helyező darabok sorába illeszkedik a puha kosaras melltartó is, amelyet fekete színben találunk meg a kínálatban. Az enyhén párnázott kosarakennél a darabnál is merevítő nélkülbiztosítják a kényelmes és biztos tartást, miközben a kosárszegélyeken rugalmas díszszegélyt, elöl pedig mutatós díszítést találunk. Az állítható hosszúságú pántokat, és a háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésztpedig talán már ki sem kell emelni. Még több melltartó itt.

Zárásként egy olyan terméket is mutatunk, ami a ruházati darabok sorából kiszakadva inkább a praktikus otthoni kiegészítők listájára iratkozhat fel: az akasztóval ellátott neszesszer otthon is hatékonyan segíthet a fürdőszobai kellékek rendszerezésében, de utazáshoz is tökéletes választás, hiszen nagyobb méreténél fogva rengeteg dolgot képes elnyelni! Strapabíró, letörölhető külső anyaga elegáns szürke fehér csíkozású, belül pedig számos praktikus rekeszttalálunk a kisebb-nagyobb tubusok, tégelyek és egyéb eszközök számára, miközben egy sor külső, cipzáras rekeszis rendelkezésre áll a pakoláshoz. Hordozófülénéltalán csak az akasztója praktikusabb, hiszen ennél fogva bárhol stabilan rögzíthető, és így könnyedén hozzáférhetővé válnak a benne tárolt dolgaink.