Gumi tonika

Gumidirekt
Szolgáltatás

A Gumidirekt tudja, hogy autóvezetésnél az előretervezés elsődleges fontosságú

A közelgő tél sok autótulajdonost foglalkoztat, hiszen a téli abroncsok beszerzése most kiemelkedő fontossággal bír. Nyáron és télen nem nyújtják ugyanazt a teljesítményt a különböző autógumik, ezért lehet a Gumidirekt.hu oldalon téli gumik közül is válogatni a közelgő télre. Annak érdekében, hogy télen is mindig célba érjünk fel kell készíteni az autókat a nagy hideg beköszönte előtt. Teljesen mindegy hogy egy új autóról vagy egy 15-20 éves családi kedvencről van szó. Mindegyik autónál elengedhetetlen a téli abroncs megléte. A Gumidirektnél többféle abroncs közül választhatunk és igazán széles körben kínálják az abroncsokat a méreteket tekintve. Itt minden típushoz meg tudjuk vásárolni az abroncsokat. Az olcsó gumiktól kezdve, a középkategóriás abroncsokon át, egészen a prémium minőségig mindent megtalálunk.

A BarumPolaris 3 már 10 690 forinttól elérhető, így ha a 4 darabot megvásároljuk, még mindig nem érjük el az 50 000 forintos álomhatárt. Ez az abroncs az olcsóbbak közé tartozik. A webáruházban minden abroncsnál, így ennél a típusnál is láthatjuk, hogy mennyi található meg készleten. Amikor jelzi a rendszer, hogy alacsony az árukészlet, akkor érdemes a döntésünket gyorsan meghozni, hiszen az ősz beköszöntével már egyre többen gondolnak az abroncs vásárlásra. A téli abroncsok közül érdemes kiemelt figyelmet szentelni a NexenWinGuardSnowG WH2 abroncsnak, amely kiváló minőségének köszönhetően igen kelendő az autótulajdonosok körében. A kedvező árfekvésű, ám minőségi abroncs jelenleg elérhető a webáruház kínálatában, de kérdés meddig. Érdemes itt is résen lenni.

A téli felkészítés során nem elég csak az abroncsokkal foglalkozni, hiszen az ablaktörlő lapátokat is meg kell nézni. ha úgy érezzük, hogy a gumi elöregedett vagy valahol elrepedt a lapát tartója akkor mindenképpen cseréljük ki. Következő lépésként az akkumulátort ellenőrizzük, hiszen nincsen kellemetlenebb; mint amikor a hidegben nem indul be az autónk. A fék, a hűtővíz és zárak ellenőrzését is végezzük el, hogy a kellemetlenségektől megkíméljük magunkat.