Gumi tonika

kalkulator
Szolgáltatás

Tudtad, hogy életbiztosítás kalkulátorral is számolhatsz?

Igen sokan fordulnak tanácsért, ha biztosításkötés előtt állnak. Az autóval kapcsolatos biztosítások esetén nem annyira fontos, hogy különösebb szaktanácsot kapjunk, de egy életbiztosítás esetén nem árt szakértő véleményét is kikérni. Az életbiztosítási kalkulátorok létezéséről nem mindenki tud, hiszen a legtöbbek fejében a nettó-bruttó bérkalkulátor szerepel. Életbiztosítás kalkulátorral  pár kattintás alatt megtudhatod, hogy milyen életbiztosítási opciók jöhetnek szóba neked.

A kalkulátort nagyon egyszerű használni és így az is elképzelhető, hogy olyan jól sikerül leszűkíteni a kört, hogy még szakértő segítségére sem lesz szükség. A kalkulátor segítségével könnyedén meg lehet nézni, hogy az adott célnak mely biztosítási módozat lehet a megfelelő. Ha már azt is tudjuk, hogy havonta mekkora összeget szánunk biztosításra akkor még könnyebb helyzetben vagyunk. Kalkulátor használata előtt azonban a legfontosabb kérdés az, hogy milyen célra kívánunk biztosítást kötni. A különféle módozatok mind más és más célra megfelelőek. Nem mindegy, hogy halál esetére vagy elérésre szeretnénk biztosítást kötni. Az elérési biztosítások, ahogy a nevében is látni lehet, csak akkor fizetnek, ha a tartam letelik és a biztosított életben marad.

 

A kalkulátorba a futamidőt és a havi megtakarítást kell beütni és máris kiadja a célnak megfelelő módozatokat, amelyek közül választani lehet. Több biztosító termékeit is megtalálhatjuk a rendszerben, hiszen az életbiztosítás kalkulátor csapata odafigyel arra, hogy ügyfeleinek a legjobb kiszolgálást nyújtsa a biztosítások területén. Ha mégis azt érezzük, hogy jobb lenne számunkra, ha egy szakértővel is konzultálhatnánk, akkor a weboldalon keresztül máris felvehetjük vele a kapcsolatot. A tanácsadók mindegyike őszinte tanácsot ad, nem részrehajlók és több biztosító termékét is felajánlhatják. A független tanácsadóktól a nap 24 órájában lehet időpontot kérni a tanácsadásra. A szakértők kérés esetén házhoz is mennek, és a családnak bemutatják azokat a lehetőségeket, amelyek megfelelőek lehetnek a célnak.