Gumi tonika

Szolgáltatás

Egy autógumi keresőt könnyebb autótípus szerint használni

gumidirekt.hu weboldalon olyan autógumi keresőt is használhat, amellyel autótípus szerint kereshet rá gumikra. A keresőben termékcsoport, méret és gyártó szerint lehet kereséseket végrehajtani. A gumidirekt széles termékkínálatában szinte miden típusú abroncsot megtalálhatunk. Személygépkocsikhoz téli, valamint nyári abroncsokat, négyévszakos gumikat is találhatunk. Emellett a Kistehergépjárművekhez rendelhetünk téli és nyári abroncsokat. A különleges abroncsok közül lehetőségünk nyílik defekttűrő abroncsot, vegyes használatú abroncsot, terepgumit is rendelni. A keresőben szinte az összes. létező abroncsméret a vásárlók rendelkezésére áll. A gyártók közül szinte minden nagyobb gyártó terméke képviselteti magát a keresőben, mint pl. a Goodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop. A keresőbe válasszuk ki a bennünket érdeklő abroncs típust, majd nyomjuk meg a keresés gombot. A rendszer pillanatok alatt listázza az abroncsokat. Az abroncsokat ezután már a kosarunkba is helyezhetjük és megrendelhetjük a hőn áhított abroncsokat.

 

A weboldalon ezen felül számtalan hasznos információ is. elérhető, amely abroncs vásárlás előtt igen hasznos lehet és segíthet is a nehéz döntés meghozatalában. A Continental ajánlott márkaszervízeként igen sokan keresik meg a Gumidirektet. A minősítés minden vásárlónak garantálja azt, hogy magas minőségben érhetők el a szolgáltatások. 4×4, kisteher és személyautó abroncsokat is felszerelnek a műhelyben és természetesen forgalmazzák is ezeket az abroncsokat. Különleges szaktudást igénylő defekttűrő abroncsokkal is foglalkoznak.

 

A Continental által gyártott abroncsok folyamatos termékfejlesztésen mennek keresztül, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi abroncsot vásárolunk. A szervízben a Continental cégcsoport. által támasztott követelményeknek megfelelő, a legmodernebb technológia segítségével végzik munkájukat a szakemberek. Minden esetben kiszámítható és tervezhető a teljes folyamat, emellett a vevőelégedettség áll a központban. Az erőforrásokat és a technológiákat folyamatosan ellenőrzik, így tudnak már évek óta kiemelkedő szolgáltatást nyújtani ügyfeleiknek. A termékeket személyes átvétellel, házhozszállítással is meg lehet rendelni. Lehetőség van utánvéttel és banki előre utalással is kiegyenlíteni a megvásárolt termékek vételárát.