Gumi tonika

egészségbiztosítást
Szolgáltatás

Hogyan lehet adómentes egészségbiztosítást kérni?

A cafeteria elemek kiválasztásakor fontos szempont az adómentesség. A napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő egészségbiztosítás adókedvezménnyel adható a munkavállalónak, mely számos előnnyel jár az egyén számára. A minimálbár 30%-áig minden hónapban adómentes ez a juttatás, ami mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára remek választás lehet.

A magán egészségügyről sokan azt gondolják, hogy csak a gazdagok kiváltsága. Tény azonban, hogy egészségbiztosítás keretein belül havidíj ellenében vehető igénybe szükség szerint a színvonalas ellátás. Ez esetben a munkáltató fizeti a havidíjakat, melyekért cserébe olyan szolgáltatásokat vehet igénybe a munkavállaló, mint például a képalkotó diagnosztika, a fogászati szűrés, az orvosi call center, vagy a terhes gondozás, és a különféle szűrővizsgálatok. A lehetőségek száma azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis akár betegszállításra, őssejt-levételre is sor kerülhet. 5 főtől már csoportos egészségbiztosítás köthető, ami számos kedvezménnyel jár, akár az anyagiak tekintetében is. Ezen az oldalon elolvashatja, hogyan lehet adómentes egészségbiztosítást kérni: https://ebf.hu/2018-ban-is-adomentes-az-egeszsegbiztositas-ha-cafeteria-elemkent-kered/

Az egészségbiztosítás mellett azonban magánszemélyként is sokan döntenek, hiszen nagyon nem mindegy, mennyit kell sorban állni a rendelő előtt, vagy jut-e az orvosnak elegendő ideje a minden szempontból megfelelő kezelés kiválasztására. Gyakran előfordul, hogy az államilag finanszírozott ellátás keretein belül hosszú várólistára kerülünk akár csak egy ultrahang kapcsán. Az egészben az a legrosszabb, hogy ezen akár az időben elkezdett kezelés is múlhat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a páciensek gyakran százezreket fizetnek ki hálapénz címén annak érdekében, hogy jobb minőségű ellátást kaphassanak. A magán egészségbiztosítás keretein belül erre semmi szükség, ráadásul várakozás nélkül, azonnal megtörténnek a szükségessé váló vizsgálatok. Gyakran hallani, hogy az egészség a legfontosabb az életben. Miért áldozná azt fel a finoman szólva is hiányosságokkal küzdő állami ellátás miatt? A magán egészségbiztosítás elérhető és megfizethető lehetőséget teremt azok számára, akik szeretnének tenni saját egészségük megőrzésének érdekében. Az öngondoskodásban rejlő előnyök között független szakértő segítségével is válogathat, így személyre szabott, egyéni ajánlat mellett teheti le a voksot.