Gumi tonika

Szolgáltatás

Mennyibe kerül egy igazi gamer számítógép?

Igazából a valódi kérdés az, hogy kinek mennyit ér meg, hogy gamer számítógépe legyen. Sokféle lehetőség közül válogathatunk a Konzolok Szervize oldalán ( https://www.konzolokszervize.hu/pc/gamer-pc ). A határ a csillagos ég! Hogyha lehetőségünk van rá, akkor egy több milliós számítógépet is összerakhatunk, vagy megvásárolhatunk készen.

Sokan szeretik maguk összeállítani, alkatrészenként a PC-t, ám ehhez nem kevés szakértelem szükséges. Rengeteg alkatrész áll a rendelkezésünkre és nem mindegy, hogy melyiket mi alapján választjuk ki, mert a legkisebb részlet is befolyásolhatja, hogy miként fognak futni a játékok a gépünkön. Hogyha nem rendelkezünk ezzel a szakértelemmel, akkor nem árt szakember segítségét kérni.

A Konzolok Szervizénél erre is van lehetőség. Egyszerűen csak válasszuk ki azokat a bizonyos alkatrészeket egyenként és igényelhetünk gépösszeszerelést is. Nekünk már csak annyi lesz a dolgunk, hogy átvegyük a gépet és beüzemeljük. De vehetünk kész szetteket is, amikről részletes leírást találunk a weboldalon. A „gamer“ kifejezést manapság minden gagyi dologra rásütik úgy, mint azt, hogy 4K, Smart, HD, stb. Ezért fontos, hogy minden esetben megbízható gyártóktól szerezzük be ezeket a dolgokat.

Ám ennek meg van az ára, ami több százezer forint is lehet. Vannak, akik szerint félmillió  alatt nem állítható össze egy megfelelő konfiguráció, hiszen egy videokártya önmagában kétszázezerbe is kerülhet. De ha tisztában vagyunk az árakkal, és az alkatrészek teljesítményével, illetve a játékok gépigényével, akkor egy egész erős gépet rakhatunk össze olcsóbban. Természetesen nem fog minden új cím ultra beállítások mellett futni, de nem árt kompromisszumokat kötni, különben könnyen túlköltekezhetünk, mivel vannak olyan tartozékok, amiket arany árban mérnek.

A Konzolok Szervize kínálatában azonban rengeteg olyan alkatrész található, amiket olcsón beszerezhetünk néhány kiváló akció keretein belül. Érdemes figyelemmel kísérni az árak alakulását, hogyha éppen egy erős számítógép vásárlására készülünk.