Gumi tonika

xiaomi redmi note 10s tok
Webáruház

A maximálisan biztonságot garantáló Xiaomi Redmi Note 10S

Érthető módon sokaknak nem annyira fontos, hogy miként néz ki a telefontok, az milyen színnel vagy hátlapi grafikával rendelkezik. Számukra sokkal lényegesebb az, hogy a Xiaomi Redmi Note 10S tok az ütéseket mennyire tudja jól elnyelni és ezzel együtt milyen védelmet nyújt a készüléknek. Akiknek kiemelten fontos a biztonság, jogosan döntenek az ütésálló, defender mobiltok mellett.

Kétség sem fér hozzá, hogy ez garantálja a legnagyobb védelmet az ilyen eszközök kategóriájában. A Xiaomi Redmi Note 10S tok a masszív, robusztus kialakításának köszönhetően bármilyen szituációban megállja a helyét és biztos, hogy nem fog csalódást okozni. A tulajdonos ennek köszönhetően használhatja a mobilját sportolás, túrázás, kirándulás közben.

Sőt, sokan akkor választják ezt, amikor fizikai munkát végeznek, építkezésen dolgoznak és nagy esély van arra, hogy egy keményebb felületre ejtik a telefont. A strapabírásukkal remekelő Xiaomi Redmi Note 10S tok változatok egyesítik a szilikon és kemény mindegyik előnyét, ugyanis, amíg a hátlap és a peremek a kemény tokra hajaznak, addig rugalmas szilikon megerősítések találhatók a sarkokon, az éleken, a gomboknál.

A defender Xiaomi Redmi Note 10S tok egyik legfontosabb pozitívuma mindenképp az, hogy elnyeli az ütéseket és természetesen csúszásmentes fogást garantál. A praktikusságot pedig fokozza, hogy a csatlakozóknál és a jack bemenetnél kipattintható fedelek védik a kütyüt a kosztól.

Az egyszerűségével hódít a bumper Samsung A72 tok

Ott vannak azok is, akik hallani sem akarnak egy olyan telefontokról, ami egy kicsit is elvesz a felhasználói élményből. Az ilyen személyeknek lett kitalálva a védőkeretre emlékeztető Samsung A72 tok. Mit kell erről tudni? A bumper néven ismert termék lényegében nem más, mint egy védelmet biztosító keret, aminek se előlapja, sem pedig hátlapja nincs.

A perem kialakítása miatt túllóg a telefon előlapján és hátlapján, tehát akár kijelzővel lefelé, akár felfelé rakja le az asztalra, a védőkeret pereme fog érintkezni az asztallal. Amellett, hogy igazán egyedi ez a Samsung A72 tok, biztosra vehető, hogy a jól megválasztott színű modell feldobja a smartphone stílusát.