Gumi tonika

Szállás

A Lak-völgyi tó Magyarország egyik horgászparadicsoma

A természet és a csendes környezetben történő kikapcsolódás szerelmesei számára a Lak-völgyi tó igazi kuriózumnak számít. Az év minden időszakában remek programok várják a látogatókat az erdők övezte tónál. Környékén minden korosztály megtalálja számítását. A tűzrakó helyek ínycsiklandó falatok készítésére csábítanak, de a Lóczi-forrás kristálytiszta vize is várja az ide érkező turistákat. A tó egyébként országos szinten is nagy népszerűségnek örvendő horgászparadicsom, ahol ráadásul nyáron strandolásra is lehetőség nyílik.

A környék programkínálata azonban nem merül ki ennyiben. Télen a korcsolyázók veszik birtokba a tavat, de az őszi vadászat, túrázás vagy a tavaszi hegyikerékpározás is remek lehetőségnek bizonyul. A tó közelében az igényesen ápolt réteken napozni, sportolni, kempingezni lehet nyaranta, s mind többen választják ezt a fajta természet közeli kikapcsolódást. A régióban a közeli Szalajka-völgy is több napra elegendő programot nyújt.

A szállások Bélapátfalva közelében megfizethető árkategóriát képviselnek. A vendégházak mellett összkomfortos bükki faházikók vagy csodás kilátással rendelkező apartmanok mellett is letehetik a voksot a turisták. A nagyvárosi élet rohanásából és a mindennapi stresszből kiszakadva a Lak-völgyi tó remek választásnak bizonyul. Érdemes akár a késő őszi, téli időszakban is ellátogatni ide, hiszen a táj egészen különleges képpel fogad. Akár közvetlen tóparti vendégházban is megszállhatunk, ami felejthetetlen élményt kínál a vendégek számára. Az Északi-középhegység nem véletlen hazánk egyik legkedveltebb idegenforgalmi régiója. Töltsön el egy hosszú hétvégét a környéken!