Gumi tonika

Szolgáltatás

A köröm vitamin visszaadja a körmök egészségét

Bőrünk, hajunk, körmeink sokat elárulnak az egészségünk állapotáról. A selymes, dús haj mindenkinek vágya, de olykor valamilyen okból kifolyólag, több hullik, mint a szokásos. A hajhullás elleni vitamin megállítja ezt a folyamatot és egy pár hónapos kúra után, újra örülhetünk hajkoronánk szépségének. A hajat a külső hatások, mint a gyakori festés, dauerolás, göndörítés tönkretehetik, de a hajhullás hátterében általában vitaminhiány vagy pajzsmirigy probléma húzódik meg.

A keratinképzésért felelős kéntartalmú aminosavak, a vitaminok, nyomelemek egyensúlyát a hajhullás elleni vitaminkészítmények állíthatják vissza. Mivel az egészséges hajhoz nem elég egyetlen fajta vitamint szedni, hanem célszerű kifejezetten a hajhullás ellen kifejlesztett változatot megvásárolni. Ez tartalmazza az összes olyan hatóanyagot, amely által újra büszkék lehetünk a hajunkra. Bár a hajhullás elleni vitaminok a megfelelő étrendben is ott vannak, olykor nem képes testünk ezeket előállítani vagy megfelelően hasznosítani.

A berepedezett, lerágott köröm nem szép látvány, de a tulajdonosának is igen kellemetlen. Ha a gyenge körmök a megfelelő táplálkozás által sem erősödnek meg, akkor a köröm vitamin jótékony hatásait kell kipróbálni. Bizonyára láttunk már olyan személyt vagy akár mi is lehettünk azok, akik kínosan takargatták a letöredezett, lerágott körmök okozta nem túl esztétikus kézfejet. A műköröm csak elfedi a csúnya területet, de magát a problémát nem oldja meg. Mivel a köröm elváltozásai betegségeket jelezhetnek, tanácsos egy orvosi kivizsgálás keretén belül felderíteni az okokat.

A köröm vitamin használata egészen biztosan más szervünknek is segítségére lesz. A megjelenő kis fehér foltok általában a cink, vas vagy B6-vitamin hiányát jelzik. Ezek pótlása az egész szervezetre pozitív hatást gyakorol. Azonban a gyanúsabb elváltozásoknál mindenképpen érdemes szakorvost felkeresni, mert a pikkelysömör okozta körömelváltozásokat kizárólag a vitaminok nem fogják eltűntetni. A köröm vitamin szedése legalább 2-3 hónapon keresztül javasolt.