hotelek Magyarországon

Öt csillagos hotelek Magyarországon

Napjainkban hazánk egyre kedveltebb célpontja lett az utazni vágyó külföldieknek. Nemcsak látványosságokban bővelkedünk, de a luxusszállodák szerelmesei is megtalálhatják számításaikat. Milyen szolgáltatásokkal is rendelkeznek az öt csillagos hotelek Magyarországon? A szobákban már alap az LCD TV, az elektronikus minibár, a széf, a légkondicionáló berendezés, a telefon és internet hozzáférés, a zuhanyzós vagy fürdőkádas fürdőszoba, a 24 órás szobaszerviz. A lakosztályok nappalival, dolgozó sarokkal és akár konyhával felszereltek is lehetnek. …

A Lak-völgyi tó Magyarország egyik horgászparadicsoma

A természet és a csendes környezetben történő kikapcsolódás szerelmesei számára a Lak-völgyi tó igazi kuriózumnak számít. Az év minden időszakában remek programok várják a látogatókat az erdők övezte tónál. Környékén minden korosztály megtalálja számítását. A tűzrakó helyek ínycsiklandó falatok készítésére csábítanak, de a Lóczi-forrás kristálytiszta vize is várja az ide érkező turistákat. A tó egyébként országos szinten is nagy népszerűségnek örvendő horgászparadicsom, ahol ráadásul nyáron strandolásra is lehetőség nyílik.

A környék programkínálata azonban nem merül ki ennyiben. Télen a korcsolyázók veszik birtokba a tavat, de az őszi vadászat, túrázás vagy a tavaszi hegyikerékpározás is remek lehetőségnek bizonyul. A tó közelében az igényesen ápolt réteken napozni, sportolni, kempingezni lehet nyaranta, s mind többen választják ezt a fajta természet közeli kikapcsolódást. A régióban a közeli Szalajka-völgy is több napra elegendő programot nyújt.